celrà.cat » General » Nou servei d’acompanyament terapèutic per a adolescents i joves

Nou servei d’acompanyament terapèutic per a adolescents i joves

A partir del mes de febrer, l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament oferirà un servei d’acompanyament terapèutic adreçat a adolescents i joves per prevenir, detectar i atendre malestars emocionals abans que arribin a ser malaltissos.

Al llarg d’aquests dos anys de pandèmia, s’ha detectat la dificultat per establir relacions personals i socials entre el jovent, un col·lectiu que s’ha vist afectat de forma significativa, ja que es troben en un moment vital en què la relació entre iguals forma part de la construcció de la seva identitat.

El servei es basarà en un procés d’intervenció format per itineraris socioeducatius que parteix de la coordinació entre agents que vinculen amb joves, sempre sota el principi de confidencialitat i responsabilitat.

L’espai d’acompanyament terapèutic s’oferirà per un total de 6 hores mensuals al Local Jove de Celrà per a joves que necessitin una resposta especialitzada i àgil en l’àmbit emocional i psicològic.