celrà.cat » General » L’alcalde de Celrà rep l’alumnat Ambaixador Europeu Júnior de l’Institut

L’alcalde de Celrà rep l’alumnat Ambaixador Europeu Júnior de l’Institut

Una delegació de l’Institut de Celrà formada per un grup d’alumnes de 4t d’ESO, la directora i la coordinadora de projectes europeus, ha estat rebuda per l’alcalde de Celrà, David Planas, en un acte institucional on s’han atorgat les acreditacions que reconeixen l’alumnat Ambaixador Europeu Júnior, ja que l’Institut de Celrà ha estat reconegut aquest any com a Centre Ambaixador Europeu.

Per rebre el reconeixement d’Ambaixador Júnior Europeu, els nois i noies van haver d’omplir un formulari on se’ls va valorar, entre altres aspectes, la seva motivació i compromís pel projecte.

L’alcalde els ha animat a participar activament de les propostes europees per a joves que el Parlament Europeu els oferirà durant el curs escolar, així com a aportar el seu coneixement i a donar la seva visió crítica i responsable sobre temes de la Unió Europea com el Pla Europeu NextGenerationEU o el Pacte Verd Europeu, entre d’altres.

L’alcalde també ha informat dels projectes actuals al poble amb fons europeu, com la reforma de Torre Desvern i el centre d’interpretació de les Gavarres. Els joves s’han compromès a mantenir contactes amb l’alcaldia durant el curs per informar dels projectes o iniciatives europees en què participin.