celrà.cat » Ple municipal » L’últim ple de l’any aprova el pressupost de l’Ajuntament per al 2022

L’últim ple de l’any aprova el pressupost de l’Ajuntament per al 2022

Imatge del ple d'octubre de 2021El ple de l’Ajuntament de Celrà del 14 de desembre va aprovar el pressupost de la Corporació per al 2022, amb set vots favorables dels regidors i regidores del grup municipal de la CUP presents a la sessió i quatre abstencions dels grups de l’oposició (ERC, Junts per Celrà i PSC).

L’alcalde, David Planas, va explicar que es tracta d’un pressupost “continuista”, amb el qual es volen consolidar els serveis que ofereix l’Ajuntament, “uns serveis propis d’un municipi més gran, que són necessaris i que estan funcionant realment bé”. El pressupost aprovat és de 6.705.925 €, uns 209.000 € més que el de l’exercici anterior.

Podeu consultar els detalls del pressupost 2022 a l’apartat de documentació del web de l’Ajuntament, mitjançant la drecera celra.cat/pressupost.

Al mateix ple es van aprovar per unanimitat la resta de propostes de l’ordre del dia, que van ser les següents:

 • Addenda al conveni de col·laboració pel cofinançament i les condicions d’execució del projecte del Parc de la Torre de Celrà, Centre d’Interpretació de l’Espai Natural Protegit de les Gavarres, cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional i pròrroga de la seva vigència.
 • Segona addenda al conveni de col·laboració pel cofinançament i les condicions d’execució del projecte de dues instal·lacions fotovoltaiques per autoconsum instantani a la piscina i a la Fàbrica Pagans de Celrà, cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional.
 • Addenda del conveni de col·laboració per a l’edició conjunta de la revista La Llera Del Ter.
 • Addenda de l’exercici 2022 al conveni marc de col·laboració entre el Consorci de Benestar Social Gironès-Salt, el Consell Comarcal del Gironès i l’Ajuntament de Celrà per al Servei d’Atenció Diürna de Celrà.
 • Addenda de l’exercici 2022 al conveni marc de col·laboració entre el Consorci de Benestar Social Gironès-Salt i l’Ajuntament de Celrà per al desenvolupament del Programa d’Acollida i Mediació Comunitària del Consorci de Benestar Social Gironès-Salt.
 • Adhesió de l’Ajuntament de Celrà als plans de serveis 2021 oferts pel Consell Comarcal del Gironès als municipis de la comarca.
 • Dictamen sobre els premis Porta a Porta 2021.
 • Aprovació inicial de la modificació del Reglament del cementiri municipal.
 • Dictamen sobre la compatibilitat a favor d’una empleada pública.
 • Aprovació de la memòria d’activitats de l’Escola Municipal de Dansa de Celrà, curs 2020-2021.
 • Moció de suport al model d’escola i a la llengua catalana.
 • Manifest de suport amb motiu del 25 de novembre de 2021, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones.

Podeu escoltar el desenvolupament del ple al podcast de Ràdio Celrà: https://radio.celra.cat/programs/plemunicipal12042016/radiocelra_podcast_8354