celrà.cat » General » Els Mossos detenen a Celrà quatre homes que havien intentat robar en una empresa de Vilamalla

Els Mossos detenen a Celrà quatre homes que havien intentat robar en una empresa de Vilamalla

Comissaria dels Mossos a GironaAgents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Girona van detenir el 10 de desembre a Celrà quatre homes com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en grau de temptativa.

El migdia de divendres passat, els treballadors d’una empresa situada a Vilamalla van alertar els mossos de Figueres que quatre persones, vestides amb roba de treball fluorescent i tapats amb bufs, havien forçat i danyat la porta d’emergència per intentar accedir a l’interior.

En ser descoberts i sense tenir temps de sostreure res, van fugir en un turisme a gran velocitat, direcció l’Escala. Poc després, van ser interceptats per una patrulla de la comissaria de Girona quan el cotxe circulava per Celrà.

Els agents els van detenir tots quatre. A dos d’ells els constaven requeriments de recerca de diversos jutjats de Catalunya.

Els Mossos investiguen si els detinguts podrien estar relacionats amb alguns robatoris comesos a Celrà i altres municipis propers.