celrà.cat » General » S’han presentat els punts de consens en el procés participatiu de la plaça del Mercat

S’han presentat els punts de consens en el procés participatiu de la plaça del Mercat

Imatge de la reunió del 27 d'octubre, a la sala de plens de l'ajuntamentEl 3 de novembre, es va dur a terme la sessió de retorn i consens final del procés participatiu per a la millora de la plaça del Mercat. L’alcalde de Celrà, David Planas, va presentar els punts de consens que havien derivat de l’anterior trobada, celebrada el dimecres 27 d’octubre.

Els punts d’acord que haurà d’incloure el projecte de reforma són: terra compactat, un espai singularitzat amb jocs infantils, esponjament dels xiprers, zones d’ombra i més arbres, un espai gran de pàrquing i augmentar la neteja de l’espai.

La majoria d’assistents van coincidir a destacar l’aposta per la polivalència de l’espai i la necessitat que la reforma de la plaça ajudi a connectar la part vella amb la part nova del poble, tot emmarcat en un planejament urbanístic sectorial.

La web participa.celra.cat, a l’apartat “consultes ciutadanes”, queda oberta a la ciutadania perquè pugui aportar-hi idees i opinions. Igualment, quan l’Ajuntament disposi de la proposta de l’equip d’arquitectes, es farà pública a la web municipal.