celrà.cat » General » Es reprèn el servei d’Aula d’estudi per a alumnes de primària

Es reprèn el servei d’Aula d’estudi per a alumnes de primària

A partir de l’1 d’octubre s’ha reprès a Celrà l’Aula d’estudi per a alumnes de primària. El servei està disponible els dilluns, dimecres i divendres, de 17 a 18 h, coincidint amb el calendari escolar, a l’antiga biblioteca.

L’Aula d’estudi és un espai gratuït, obert a infants de 3r a 6è de primària de Celrà, que vulguin anar-hi a fer deures amb una persona de suport.

L’accés al servei és lliure. Els nens i nenes poden anar-hi els dies i l’estona que ho necessitin, dins l’horari d’obertura. Només cal que el pare, mare o tutor/a signin un full d’autorització que trobareu a la biblioteca de Celrà.

Cadascú ha de portar el seu material, però l’aula disposa de material escolar per si és necessari i dos ordinadors amb connexió a internet.

Tant els infants com el personal del servei hauran de complir amb la normativa vigent per a fer front a la situació de pandèmia per Covid-19.

Per a més informació, podeu contactar amb l’Àrea d’Educació al telèfon de l’ajuntament (972 49 20 01) o a l’adreça electrònica educacio@celra.cat.

El servei d’Aula d’estudi està organitzat per l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament, amb el suport de la Diputació de Girona.