celrà.cat » General » Una subvenció de la Diputació permet condicionar el camí del castell de Mabarrera

Una subvenció de la Diputació permet condicionar el camí del castell de Mabarrera

Amb la concessió per part de la Diputació de Girona d’una subvenció de 900 euros a l’ajuntament de Celrà, en el marc del Fons de Cooperació Econòmica i Cultural 2021 per a actuacions en camins municipals s’ha procedit a la sega, desbrossament i condicionament del camí del castell de Mabarrera a Cal Dineret.

El Fons de Cooperació Econòmica i Cultural és un programa de la Diputació de Girona que, complint les funcions d’assistència i cooperació als municipis, pretén incentivar les inversions municipals, contribuir al finançament dels serveis municipals obligatoris i promoure les activitats de caràcter cultural.

Des de 2018, el programa inclou dos fons complementaris: el finançament de projectes que facilitin l’accés a les noves tecnologies i el finançament d’actuacions en camins municipals.


Amb el suport de