celrà.cat » General » L’Ajuntament s’adhereix a la protesta per l’encariment de les tarifes elèctriques

L’Ajuntament s’adhereix a la protesta per l’encariment de les tarifes elèctriques

L’Ajuntament de Celrà dona suport a les accions convocades per a aquest divendres, 8 d’octubre, contra l’encariment continuat de les tarifes elèctriques. Durant tot el cap de setmana es mantindrà apagat l’enllumenat del campanar de l’església i de la xemeneia de la Fàbrica, com a mostra d’adhesió a la protesta.

Diversos partits polítics, a més d’entitats municipalistes, sindicals, energètiques i culturals, s’han afegit a l’apagada elèctrica convocada per a aquest divendres, de les 10 del vespre a dos quarts d’onze de la nit.

Les entitats municipalistes de Catalunya, Associació Catalana de Municipis (ACM), Associació de Municipis per la Independència (AMI) i Associació de Micropobles de Catalunya (AMC), han fet públic un comunicat en què constaten que la manca de control sobre el preu de l’electricitat mostra la manca de sobirania energètica provocada per deixar només en mans del sector privat aquest servei estructural per la nostra societat.

El manifest dona suport a totes aquelles mesures que ajudin a revertir l’actual situació en favor de la població i demana a la ciutadania que s’afegeixi a les accions de protesta.