celrà.cat » General » La Diputació de Girona subvenciona la restauració de llibres del registre civil de Celrà

La Diputació de Girona subvenciona la restauració de llibres del registre civil de Celrà

arxiu-registre-civil-celraLa Diputació de Girona ha atorgat a l’Ajuntament de Celrà una subvenció de 792,85 euros per a l’enquadernació, restauració i conservació de diversos llibres del registre civil del municipi, actuació amb un cost previst de 2.715,24 euros.

L’Ajuntament va sol·licitar la subvenció a la Diputació dins la convocatòria per al foment de projectes de millora de la gestió de documents i arxius dels ajuntaments de les comarques gironines, per a portar a terme la restauració dels llibres del Registre Civil de Celrà que es trobaven en més mal estat i poder mantenir-ne la conservació.

Els treballs van a càrrec d’una empresa especialitzada en aquest tipus de treballs de restauració i enquadernació de llibres.

Amb el suport de