celrà.cat » General » El segon número del butlletí d’actualitat cívica es dedica als animals de companyia

El segon número del butlletí d’actualitat cívica es dedica als animals de companyia

S’ha repartit a les llars del municipi el segon número del butlletí Si vius a Celrà… fes com a casa, una iniciativa de l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament que difon informacions, entrevistes i reflexions sobre actualitat cívica.

El setembre de 2021 s’ha distribuït el número 2, dedicat als animals de companyia. El primer número, centrat en la gestió de residus, va aparèixer a principis de 2019.

Entre altres informacions, el número sobre els animals de companyia inclou un reportatge sobre el grup de voluntariat Benestar Animal, que es dedica a la cura, esterilització, alimentació i control de les colònies de gats del i, si és possible, els dona en adopció a una nova llar. Aquesta iniciativa va sorgir fa cinc anys de la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament i de Magno Maneu, del Centre Veterinari Celrà.

El mateix Magno Maneu, secretari del Col·legi de Veterinaris de Girona, ha redactat el “decàleg bàsic per al benestar de la teva mascota” que inclou el butlletí.