celrà.cat » General » L’Ajuntament rep una subvenció de la Generalitat per a la segona fase del projecte de millores a l’arxiu municipal

L’Ajuntament rep una subvenció de la Generalitat per a la segona fase del projecte de millores a l’arxiu municipal

arxiu-celra-carpetesL’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC) del Departament de Cultura de la Generalitat ha atorgat a l’Ajuntament de Celrà una subvenció de 2.616 euros per a la realització de la segona part del projecte anomenat ‘Elaboració i millora d’instruments de descripció a l’arxiu municipal de Celrà’.

Aquesta segona part suposa la continuació de les actuacions iniciades l’any passat en els expedients d’urbanisme, amb l’ordenació dels expedients dels anys que no van ser poder tractats en la primera part del projecte i l’elaboració del sistema de descripció, d’acord amb els estàndards d’arxivística.

Els treballs van a càrrec d’una tècnica en arxiu, mitjançant un contracte de serveis per a aquesta finalitat.

Amb el suport de

 

logo osic