celrà.cat » Esports » Han començat les obres de construcció de la tercera piscina de Celrà

Han començat les obres de construcció de la tercera piscina de Celrà

Ha començat la segona fase de les obres de millora a les piscines municipals de Celrà, amb la construcció d’un tercer vas i l’ampliació de la zona de platja. Es preveu que les obres estaran enllestides abans de final d’any.

Les millores a les piscines municipals van ser una proposta sorgida al procés participatiu dels pressupostos de 2020. La primera fase, portada a terme el maig de l’any passat, va servir per reordenar i ampliar l’espai de magatzem i els serveis higiènics, amb la construcció de dos serveis públics més i dos vestidors familiars.

Quan es va preguntar la mida que hauria de tenir la nova piscina, tothom va coincidir que hauria de ser com la que hi ha actualment destinada a la mainada, però amb una fondària més profunda.

Al ple ordinari de juny de l’any passat es va aprovar el projecte per construir un nou vas de 12,5 metres x 7 metres i amb una fondària d’1,40 metres que podrà acollir un total de 44 persones, amb la qual cosa s’amplia també el volum total de persones usuàries de l’equipament.

Aquesta actuació implica que la zona de platja de gespa augmentarà en 258 metres quadrats i que la zona de paviment de formigó al voltant de la piscina augmenti 137 metres quadrats.

Les obres de construcció del nou vas de les piscines de Celrà es van adjudicar a l’empresa Galitec Desarrollos Tecnológicos, SL, per un import de 186.219 € (IVA inclòs).

Aquesta actuació disposa d’una subvenció de 50.000 € de la Diputació de Girona.

Amb el suport de: