celrà.cat » General » Trobada de la comissió Espais Públics i Infància, dins el projecte ‘Celrà s’educa fent xarxa’

Trobada de la comissió Espais Públics i Infància, dins el projecte ‘Celrà s’educa fent xarxa’

Il·lustració de Francesco TonucciEl 28 de maig va tenir lloc la primera trobada de la comissió Espais Públics i Infància, dins el projecte “Celrà s’educa fent xarxa”, inclòs a l’aliança educativa 360 a Celrà.

Aquesta comissió obre diferents línies de treball que pretenen fer del poble un espai amable i acollidor per als infants, on puguin circular i ser, com a ciutadania de ple dret que són. Itineraris segurs, espais de joc rics, pacificació del trànsit, visibilització dels seus drets i necessitats…

Seguim treballant col·lectivament per un poble de tots i totes!

La Xarxa Territorial d’Educació 360 de les Comarques Gironines té el suport de la Diputació de Girona.

Logotip de la Diputació de Girona