celrà.cat » General » A-TACA un projecte d’Art Urbà a Celrà

A-TACA un projecte d’Art Urbà a Celrà

Els dies 7 i 14 d’abril torna el projecte A-TACA per donar llum i color als carrers, barris i places de Celrà, Llagostera i Cassà de la Selva. Es tracta d’un projecte educatiu on infants i joves són els protagonistes de transformar, a través de l’art urbà, els carrers i el mobiliari urbà del poble. La intenció és que tothom en pugui gaudir tot passejant.

 

El projecte neix de la mà de diferents infants, joves i artistes a la vegada que uneix els ajuntaments de Celrà, Cassà i Llagostera mitjançant els seus locals joves i les seves escoles d’art

 

L’art urbà

L’art urbà es pot convertir en una eina educativa i en una oportunitat

per a treballar valors que ajudin els joves a estimar el seu poble, barris, carrers i places. Aquest projecte es desenvoluparà a través d’accions educatives d’art urbà, tutoritzades pel professorat de les escoles d’Art de cada municipi i dinamitzat des dels locals joves.

 

Ben aviat ho podreu veure als carrers de Celrà!

 

FB: Celrà Jove

IG: @celra.jove