celrà.cat » General » Dani Cornellà deixa l’alcaldia de Celrà per prendre possessió com a diputat

Dani Cornellà deixa l’alcaldia de Celrà per prendre possessió com a diputat

Dani CornellàL’alcalde de Celrà, Dani Cornellà, deixarà el seu càrrec a l’Ajuntament el mes de març per prendre possessió com a diputat al Parlament català. Cornellà va ser el cap de llista de la candidatura de la CUP a les comarques gironines a les darreres eleccions. Aquest fet es produeix en compliment del principi de no-duplicitat de càrrecs que estableix el codi ètic de la formació.

Dani Cornellà presentarà la seva renúncia al ple ordinari del mes de març, que tindrà lloc el dimarts 9, a les 20 h, a l’Ateneu de Celrà.

Més endavant, es convocarà un ple extraordinari per a l’elecció i proclamació de la persona que ocuparà l’alcaldia fins al final del mandat, el maig de 2023. Aquest ple extraordinari tindrà lloc un dissabte al matí per facilitar l’assistència de públic, amb les mesures de seguretat corresponents.