celrà.cat » General » Nou vídeo per promoure el consum de proximitat: ‘El comerç que et coneix, el comerç que et cuida’

Nou vídeo per promoure el consum de proximitat: ‘El comerç que et coneix, el comerç que et cuida’

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Celrà ha elaborat un vídeo per fomentar la compra de proximitat. Amb el lema “El comerç que et coneix, el comerç que et cuida”, es posa en relleu el valor afegit que suposa l’experiència de la compra al comerç del poble, un component que no té la compra en línia.

L’assessorament professional, l’experiència de compra, el consum km zero, la reducció de costos logístics i l’afavoriment del comerç local són components que es volen destacar en el vídeo.

Aquest vídeo acompanya el catàleg de comerços i activitats de Nadal que ha editat i repartit l’Ajuntament de Celrà a principis de desembre.

Totes les persones que comprin als comerços locals de Celrà per un valor igual o superior als 15 euros entraran en el sorteig de vals de productes i serveis per consumir als comerços de Celrà més afectats per la pandèmia. El sorteig tindrà lloc el 7 de gener de 2021 a les 12 h a la sala de plens de l’Ajuntament i es podrà seguir en directe a les xarxes socials.

Interpretat per: Ilona Hollanti Miguelez, David Planas i Glòria Argany.

Direcció: Pep Omedes. Guió: Èlia Borràs i Pep Omedes. Producció: Èlia Borràs. Direcció de fotografia: Martí Navarro. So directe: Joan Carolà. Muntatge: Martí Navarro.

Amb el suport de l’Associació Comerciants de Celrà, l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Celrà i la Diputació de Girona.