» » El centre d’interpretació del camp d’aviació adquireix un carnet militar de l’aeròdrom de Celrà

El centre d’interpretació del camp d’aviació adquireix un carnet militar de l’aeròdrom de Celrà

Tema General | 0

El centre d’interpretació del camp d’aviació de Celrà, instal·lat al Centre Cultural La Fàbrica, ha incorporat al seu fons d’objectes històrics un carnet d’un soldat que va estar destinat a l’aeròdrom durant la Guerra Civil.

El Taller d’Història de Celrà va detectar l’existència d’aquest document en un antiquari i l’Ajuntament l’ha adquirit per afegir-lo al patrimoni relacionat amb el camp d’aviació.

El carnet porta un segell amb la inscripció “3a región aérea. Aeródromo de Celrá” i es va expedir a nom de Vicente Millet Dea, un jove de Barcelona que tenia 24 anys quan es va incorporar a l’exèrcit, a l’agost de 1936.