» » La Generalitat aprova accions de suport als sectors econòmics afectats per les mesures anti-Covid

La Generalitat aprova accions de suport als sectors econòmics afectats per les mesures anti-Covid

Tema General | 0

El Govern de la Generalitat ha acordat l’activació d’un paquet de mesures urgents amb l’objectiu de donar suport a aquells sectors econòmics més afectats per les noves mesures de contenció de la Covid-19 adoptades pel PROCICAT, que van entrar en vigor el 16 d’octubre.

La primera actuació consisteix en una subvenció adreçada a autònoms, pimes i microempreses dels sectors de la restauració i d’estètica i bellesa, per als quals el tancament temporal dels seus establiments suposa una disminució dràstica de la facturació. La dotació inicial per a aquesta línia de subvencions s’eleva a 40 milions d’euros, que es podran ampliar en funció de les necessitats. L’import màxim concedit per cada beneficiari serà de 1.500 euros.

Més informació als enllaços:

👉 Subvencions per a autònoms i pimes dels àmbits de la restauració i d’estètica

👉 Nota de premsa del departament d’Empresa i Coneixement

👉 Anunci al DOGC: Decret de mesures urgents de suport a l’activitat econòmica desenvolupada en locals de negoci arrendats (pdf)

👉 Ajuts, subsidis, subvencions i prestacions per a empreses i autònoms