» » La 1a fase del pressupost participat 2021 rep una vintena de propostes

La 1a fase del pressupost participat 2021 rep una vintena de propostes

Tema General | 0

Del 5 al 18 d’octubre s’ha portat a terme la recollida de propostes ciutadanes dins el procés participatiu ciutadania del Pressupost Participat 2021, amb un total de vint propostes rebudes.

A partir d’aquest moment i fins a l’1 de novembre té lloc la segona fase, de valoració de les propostes per part de la mesa tècnica de l’Ajuntament. En aquesta fase es fa la valoració econòmica de la proposta (aproximada) per tenir més dades de cara a la votació final.

La proposta més repetida per la ciutadania en la primera fase ha estat l’ampliació de les instal·lacions de pàdel amb una segona pista. També hi ha hagut propostes relatives al mobiliari urbà i millores als mercats de divendres i dissabte.

Del 2 de novembre al 9 de novembre, la ciutadania podrà votar les propostes que passin la segona ronda.