» » El Pessebre Vivent de Celrà d’aquest any se suspèn a causa de la pandèmia

El Pessebre Vivent de Celrà d’aquest any se suspèn a causa de la pandèmia

Tema General | 0

La Comissió del Pessebre Vivent de Celrà ha acordat suspendre l’edició d’aquest any de l’esdeveniment a causa de la pandèmia de la Covid-19. La comissió ha considerat que hi ha un risc de contagi massa alt per a totes les persones que hi col·laboren, fet que posaria en perill la salut de participants, visitants i de la població en general.

Tot i això, la comissió treballa en l’organització d’una mostra amb fotografies de les 28 edicions anteriors que permetin gaudir de tota la trajectòria que s’ha fet al llarg d’aquests anys. La comissió ha agraït a totes les persones participants i col·laboradores, les entitats, les empreses i l’Ajuntament de Celrà que, des del 1992 han fet possible la celebració del Pessebre Vivent.

En una nota feta pública, la comissió expressa el desig que tothom gaudeixi de bona salut per poder celebrar amb alegria les festes de Nadal i que ens puguem retrobar l’any vinent amb il·lusions i energies renovades.