celrà.cat » General » Comença la primera fase del procés participatiu del pressupost municipal de 2021

Comença la primera fase del procés participatiu del pressupost municipal de 2021

App de participació de l'Ajuntament de CelràS’ha iniciat la primera fase del procés participatiu per al pressupost municipal de 2021, amb la recollida de propostes, que estarà oberta fins al 18 d’octubre. El pressupost d’enguany en el qual es pot incidir serà de 30.000 €. El procés es du a terme mitjançant de l’eina de participació ciutadana Que ningú parli per tu, disponible en format web a l’adreça participa.celra.cat.

En aquesta primera fase, la ciutadania pot presentar un total de 5 propostes que, posteriorment, seran valorades a la mesa tècnica.

La segona fase, de valoració tècnica de les propostes, tindrà lloc del 19 d’octubre a l’1 de novembre. S’hi farà la valoració econòmica aproximada de la proposta per tenir més dades de cara a la votació final. També pot resultat que la proposta ciutadana s’estigui executant i, per tant, es donarà un raonament tècnic de la seva no inclusió en la votació final, que serà la tercera fase.

La fase de votació tindrà lloc del 2 al 9 de novembre. Cada persona podrà votar-hi fins a tres propostes, amb l’atorgament de 3 punts a la proposta que més li agradi, i així successivament.