» » Informació sobre l’afectació de la Covid-19 a Celrà des de l’inici de la pandèmia

Informació sobre l’afectació de la Covid-19 a Celrà des de l’inici de la pandèmia

Tema General | 0

Des de l’inici de la pandèmia de la Covid-19 a Catalunya, declarada a mitjan març d’aquest any, fins a l’actualitat, el Departament de Salut de la Generalitat ha posat a disposició de la ciutadania les dades de contagis a cada municipi i a cada Àrea Bàsica de Salut.

A Celrà, des de mitjan març fins al dia d’avui (23 de setembre de 2020), han donat positiu mitjançant prova diagnòstica (PCR, test ràpid o test Elisa) un total de 90 persones. Aquesta darrera setmana han donat positiu 8 persones al municipi (incloses dins les noranta esmentades).

A l’Àrea Bàsica de Salut, integrada per Bordils, Juià, Sant Martí Vell, Flaçà, Sant Joan de Mollet, Madremanya, la Pera i Celrà, al llarg d’aquest període entre mitjan març fins al dia d’avui, els casos de persones que han donat positiu a la prova diagnòstica en son 138.

Us recordem que cal seguir les indicacions del Departament de Salut de la Generalitat per contenir els contagis entre la ciutadania.