» » Es posa en marxa la 2a edició del projecte ‘Celrà Aparadors Artístics’

Es posa en marxa la 2a edició del projecte ‘Celrà Aparadors Artístics’

Tema General | 0

Les Àrees de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local i l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Celrà, en col·laboració amb Cultural Rizoma, organitzen la segona edició del projecte Celrà Aparadors Artístics, que té per objectiu dinamitzar i reactivar la vida comercial del municipi.

El projecte pretén aixecar les persianes dels locals buits de Celrà i convertir-los en una mostra d’art contemporani, una galeria d’art a cel obert que convidi a transitar pels carrers del municipi. S’ha fet una tria multidisciplinària d’artistes que inclou creadors amb una llarga trajectòria i d’altres d’emergents. L’organització us proposa que passegeu per la mostra i espera que us agradin tant les peces exposades com els espais que ocupen.

👉 Podeu veure o descarregar el programa detallat amb la fitxa de tots els artistes en format pdf.