» » Obres de millora a les escoles bressol Trapelles i Gínjols i a Les Falgueres

Obres de millora a les escoles bressol Trapelles i Gínjols i a Les Falgueres

Tema General | 0

L’Ajuntament de Celrà va adjudicar diferents contractes menors d’obres per a la millora dels accessos a l’escola bressol municipal Gínjols i a l’escola Les Falgueres, i per a la millora del pati a l’escola bressol municipal Trapelles, per un import de 8.355,05 euros.

Les actuacions realitzades per a la millora dels accessos a l’escola bressol municipal Gínjols i a l’escola Les Falgueres serviran per garantir les mesures sanitàries de control de grups reduïts a l’entrada i la sortida en aquests equipaments educatius a causa de la pandèmia.

Quant a l’obra portada a terme a l’escola Les Falgueres, l’Ajuntament n’ha assumit la meitat del cost, mentre que l’altra meitat l’ha pagat l’AFA Les Falgueres.