Imatge de l'exterior de l'escola L'Aulet de Celrà
celrà.cat » General » Obres de millora a l’envolupant tèrmica de l’escola L’Aulet

Obres de millora a l’envolupant tèrmica de l’escola L’Aulet

Imatge de l'exterior de l'escola L'Aulet de CelràLa Junta de govern local de l’Ajuntament de Celrà, en data 2 de juny, va acordar adjudicar el contracte menor d’obres consistent en la millora de l’envolupant tèrmica de l’escola L’Aulet, per un import de 32.062,58 euros. Amb aquesta nova actuació, ja s’hauran portat a terme 9 de les 10 fases previstes per a finalitzar les millores de l’envolupant de l’escola L’Aulet.

Aquest any, l’Ajuntament ha obtingut una subvenció de 9.000 euros de la Diputació de Girona (Campanya Del Pla a l’acció 2020-2021) per a aquesta actuació, és a dir, del pressupost total d’execució, l’Ajuntament assumeix 23.062,58 euros (72%) i la Diputació de Girona, 9.000 euros (28%).

En aquesta fase se substituiran 32 obertures amb un mal aïllament tèrmic per tancaments amb trencament tèrmic que compleixen la normativa d’ecoeficiència dels edificis públics. Aquestes 32 obertures estan situades a la primera planta de l’edifici. Amb aquesta actuació s’assoliran tres objectius: evitar problemes de condensació i alts graus d’humitat als espais on s’actua, reducció d’un 15% del consum anual i aconseguir la temperatura de confort de 20º C sense augmentar la despesa.

Les obres començaran la darrera setmana de juliol i finalitzaran abans de l’inici del curs escolar.

Amb el suport de