celrà.cat » General » Comencen les obres de l’entroncament del carrer Germans Sàbat amb la rotonda de la ctra. de Juià

Comencen les obres de l’entroncament del carrer Germans Sàbat amb la rotonda de la ctra. de Juià

Obres a la rotonda del carrer Germans SàbatHan començat les obres de l’entroncament del carrer Germans Sàbat amb la rotonda de la carretera de Juià, dins la primera fase del soterrament del torrent del carrer. En data 17 de desembre de 2019, per acord de junta de govern, l’Ajuntament de Celrà va adjudicar el contracte de la urbanització de l’entroncament del carrer Germans Sàbat amb la rotonda de la carretera de Juià. Es va sol·licitar pressupost a tres empreses, amb un import de sortida de 47.749,93 euros. L’empresa adjudicatària va presentar una oferta de 45.839,92 euros, fet que va suposar una rebaixa del cost de l’obra d’un 4%.

El Pla General d’Ordenació Urbana de Celrà, aprovat definitivament el 25 de novembre de 1998, preveia el soterrament del torrent del carrer, des de la carretera de Juià fins a la via del tren. En aquesta primera fase s’executarà el tram necessari per garantir un carril d’anada i un de tornada des de la carretera de Palamós fins a la rotonda de la carretera de Juià. L’Ajuntament de Celrà va presentar aquesta obra al PUOSC 2020-2024.

En la resolució provisional del PUOSC, l’obra ve finançada en un 75% del seu cost. La segona fase del soterrament es portarà a terme el 2022, amb un pressupost de 71.967,28 euros que, en l’actualitat, també ve finançada en la resolució provisional en un 75%.