» » Convocatòria i ordre del dia del ple municipal ordinari del 9 de juny

Convocatòria i ordre del dia del ple municipal ordinari del 9 de juny

Tema General | 0

El dimarts 9 de juny tindrà lloc el ple municipal ordinari d’aquest mes. La sessió començarà a les 20 h, de forma telemàtica, i es podrà seguir per Ràdio Celrà, al 107.7 de la FM, o per internet clicant l’enllaç a la transmissió en directe. Podeu consultar l’ordre del dia a continuació.

Ordre del dia:

I. PART RESOLUTIVA

1. Aprovació de l’acta de la sessió ordinària del dia 12 de maig de 2020.

2. Donació de compte d’assumptes relatius a personal.

3. Informacions.

PROPOSTES DE LA COMISSIÓ INFORMATIVA DIRECTORIAL

4. Dictamen sobre l’aprovació inicial del projecte d’obra ordinària municipal titulat Instal·lació fotovoltaica en autoconsum instantani i col·lectiu per a l’escola Aulet de Celrà (expedient X375/2020).

5. Dictamen sobre l’aprovació inicial del projecte d’obra ordinària municipal titulat construcció d’un nou vas a l’equipament de les piscines municipals de Celrà (expedient X466/2020).

6. Dictamen sobre l’aprovació de l’addenda al conveni de col·laboració pel cofinançament i les condicions d’execució del projecte de dues instal·lacions fotovoltaiques per autoconsum instantani a la piscina i Fàbrica Pagans de Celrà, cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (expedient X979/2019).

7. Dictamen sobre l’aprovació del conveni de col·laboració entre els Ajuntaments de Celrà, Bordils, Flaçà i Sant Joan de Mollet, per a l’edició conjunta de la revista la Llera del Ter (expedient X465/2020).

8. Declaració contra l’homofòbia: la lesbofòbia, la gaifòbia, la bifòbia i la transfòbia (expedient X452/2020).

9. Altres assumptes de caràcter urgent.

II PART DE CONTROL

10. Donació de compte de decrets de l’Alcaldia.

11. Precs i preguntes.