» » Les obres de millora de les piscines s’acabaran abans de l’obertura de l’equipament

Les obres de millora de les piscines s’acabaran abans de l’obertura de l’equipament

Tema General | 0

L’Ajuntament de Celrà va portar a terme l’estiu passat un procés participatiu entre les persones usuàries de les piscines municipals, per recollir opinions sobre diverses propostes de millora d’aquest equipament. Un cop fet el procés, es va elevar el resultat als pressupostos participatius de Celrà, que es van dur a terme l’octubre de 2019, i la proposta va quedar en segon lloc entre les més votades.

➡ Les obres actuals serviran per reordenar i ampliar l’espai de magatzem i els serveis higiènics, amb la construcció de dos serveis públics més i dos vestidors familiars, tot plegat al nivell de la platja de les piscines, per garantir l’accés a les persones amb mobilitat reduïda i a les famílies.

➡ La Junta de govern local del 3 de març del 2020 va adjudicar l’obra per un import total de 19.977,10 € (iva inclòs). Les obres avancen a bon ritme i es preveu que s’acabin a principis de juny.

➡ També s’ha adjudicat la col·locació d’una marquesina/tendal de 70 metres quadrats, per un import de 8.045,29 €, amb la finalitat de guanyar espai d’ombra a la zona del bar.

➡ Les piscines municipals obriran a partir del dissabte 20 de juny amb els horaris següents:

Del 20 al 30 de juny, de 10.30 a 20.30 h.
De l’1 al 31 de juliol, de 10 a 20.30 h.
De l’1 d’agost al 10 de setembre, de 10.30 a 20.30 h.

➡ Es prendran sempre totes les mesures sanitàries pertinents, en funció de la fase sanitària en què es trobi el municipi.

➡ La segona fase de millores de les piscines està previst que comenci un cop finalitzi la temporada i consistirà en la construcció d’un nou vas i una ampliació de la zona de platja.


La creació dels nous vestidors familiars està subvencionada amb 15.000 euros per la Diputació de Girona, dins el Fons Econòmic i Cultural 2020.