» » El concurs Young Talent Gironès posa en marxa la 4a edició en format ‘confinart’

El concurs Young Talent Gironès posa en marxa la 4a edició en format ‘confinart’

Tema General | 0

Cartell Young Talent 2020El concurs Young Talent Gironès ha posat en marxa la seva 4a edició en format ‘confinart’, adaptada a la situació actual. Les obres s’han de presentar en format digital i la final es farà per Youtube, en directe, l’11 de juny. Les inscripcions es poden fer fins a l’1 de juny.

El Young Talent és un concurs artístic per a joves del Gironès d’entre 15 i 29 anys, on cada participant té l’oportunitat de demostrar el seu talent artístic davant d’un jurat. Hi ha sis disciplines artístiques, en les quals es pot participar individualment o en grup: arts visuals, arts escèniques, arts plàstiques, música, escriptura i dansa.

👉 Consulta tota la informació de la 4a edició del Young Talent Gironès 2020.

👉 Formulari d’inscripció del Young Talent Gironès 2020.