» » L’Ajuntament de Celrà ha fet el tractament larvicida per controlar el mosquit tigre

L’Ajuntament de Celrà ha fet el tractament larvicida per controlar el mosquit tigre

Tema General | 0

Cartell campanya mosquit tigreCom cada any, el personal municipal ha aplicat el tractament que elimina les larves del mosquit tigre a tots els embornals i arquetes de recollida d’aigua del poble i del polígon industrial.

El mosquit tigre és una espècie invasora procedent d’Àsia, de mida petita, de color negre i amb ratlles blanques.

🔊 Què podem fer a casa?

👉 Cal evitar acumulacions d’aigua

👉 Elimineu els objectes que puguin acumular aigua, netegeu les canaleres de fulles, tapeu hermèticament amb tapa o tela mosquitera els dipòsits d’aigua, traieu els platets de sota els testos de flors i plantes i vigileu els cubells i joguines que puguin acumular l’aigua

➡ Més informació a l’apartat sobre el mosquit tigre del web de Canal Salut.