» » El mercat setmanal de Celrà continua funcionant els divendres

El mercat setmanal de Celrà continua funcionant els divendres

Tema General | 0

Imatge del mercat setmanal dels divendresEl mercat municipal de Celrà continua funcionant els divendres. El mercat setmanal obre tots els divendres de l’any, inclosos els festius, excepte si coincideix amb el dia de Nadal o l’1 de gener, fet que s’esdevindrà, precisament, les properes festes.

➡ Dins l’actual estat d’alarma, els mercats no sedentaris poden continuar funcionant, a criteri dels ajuntaments, per oferir productes d’alimentació, begudes, alimentació per a animals i productes higiènics.

➡ L’Ajuntament de Celrà va decidir mantenir el mercat dels divendres, tot respectant les condicions fixades per la Generalitat, com es detalla al decret d’alcaldia del 5 d’abril (enllaç a e-Tauler).