» » Se suspenen els actes de la festa major de Celrà

Se suspenen els actes de la festa major de Celrà

Tema General | 0

L’Ajuntament i la coordinadora de festes de Celrà han acordat suspendre els actes de la festa major d’aquest any, que s’havien de celebrar entre el 30 d’abril i el 4 de maig. Tot i que el confinament actualment vigent acaba l’11 d’abril, és previsible que s’allargaran les mesures d’aïllament en la lluita contra la propagació de la COVID19.

En un escrit adreçat a les entitats i a la ciutadania de Celrà, l’alcalde explica que l’Ajuntament intentarà reprogramar els actes ara suspesos, sempre que sigui possible. Us reproduïm el text de la carta a continuació:


Benvolgudes veïnes, benvolguts veïns,

Com sabeu, atesa la situació d’emergència sanitària conseqüència de la pandèmia de la COVID19, el passat 14 de març es va decretar l’estat de l’alarma a tot l’Estat, el qual s’ha prorrogat fins al proper 11 d’abril.

Encara que el període de confinament finalitzi a partir d’aquella data, considerem probable que es continuïn prenent mesures destinades a evitar aglomeracions, per salvaguardar la salut de tota la ciutadania. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Celrà, de comú acord amb la coordinadora de festes del poble, ha decidit suspendre tots els actes de la festa major d’enguany que s’havien de celebrar entre els dies 30 d’abril i 4 de maig.

El govern i els serveis tècnics de l’Ajuntament treballen per, en la mesura del possible, posposar o modificar les activitats previstes a la festa major, les quals quedaran definides en funció de com avanci l’actual situació que es viu a arreu del món.
Malgrat tot, de ben segur trobarem l’oportunitat de gaudir novament de la nostra festa, la qual tindrà com a element més preuat sens dubte, el fet de retrobar-nos amb plenes garanties de salut.

Cuideu-vos molt,

Dani Cornellà
Alcalde