» » S’activa el voluntariat per ajudar les persones vulnerables a fer les compres

S’activa el voluntariat per ajudar les persones vulnerables a fer les compres

Tema General | 0

Imatge de difusió del grup de voluntariatL’Ajuntament de Celrà ha activat el grup de voluntariat que es va crear fa uns dies amb la finalitat d’ajudar les persones amb més factor de risc del poble que no poden sortir de casa per fer la compra o anar a la farmàcia, i així evitar la transmissió del coronavirus. Aquest dilluns al matí ja s’ha fet el primer servei.

El suport a les persones que ho necessitin es portarà a terme amb totes les garanties sanitàries i de seguretat necessàries.
Les persones vulnerables del municipi que requereixin aquest servei poden trucar al telèfon 636197025.

Qui vulgui unir-se al grup de voluntariat ha d’enviar un missatge de whatsapp o trucar al telèfon 636197025, tot informant del seu nom i cognoms, telèfon i horari de disponibilitat (cal que siguin majors d’edat).