» » L’Ajuntament de Celrà cobrarà l’Impost de Béns Immobles urbans en tres terminis

L’Ajuntament de Celrà cobrarà l’Impost de Béns Immobles urbans en tres terminis

Tema General | 0

calendari fiscal 2020El calendari fiscal 2020 de l’Ajuntament de Celrà inclou com a novetat una modificació en el cobrament per domiciliació de l’Impost de Béns Immobles (IBI) urbans, que des d’ara es farà en tres terminis i sense interessos. Aquest fraccionament serà efectiu per defecte per a totes les persones que tinguin el pagament de l’IBI domiciliat, sempre que la quantitat total sigui rebut superior a 90 €. Les dates de càrrec dels tres terminis seran l’1 de maig, l’1 de juliol i l’1 d’octubre o els dies hàbils immediats, en cas que siguin festius.

Amb el primer termini, al maig, es farà el cobrament del 50% del total, de manera que la meitat restant es dividirà en dos càrrecs iguals al juliol i a l’octubre.

Podeu veure el calendari fiscal d’aquest any a la imatge adjunta, o bé consultar l’anunci oficial publicat al BOP (document PDF).