» » La campanya ‘A Celrà ho fem bé!’ promou l’ús de bosses reutilitzables

La campanya ‘A Celrà ho fem bé!’ promou l’ús de bosses reutilitzables

Tema General | 0

El divendres 20 de desembre ha començat a Celrà una campanya amb el nom “A Celrà ho fem bé!”, que té per objectiu reduir les bosses de plàstic d’un sol ús que s’utilitzen principalment per transportar fruites i verdures. Coincidint amb les festes nadalenques, els comerços de Celrà repartiran bosses reutilitzables per portar-hi fruita, verdures, llegums secs, fruits secs o qualsevol producte a granel.

La bossa és feta amb una tela forta i resistent, ha estat dissenyada per aguantar fins a 3 kg, però és alhora lleugera. La seva tela de malla deixa respirar el producte i veure el tipus de producte que es compra. Es pot posar a la rentadora i té una llarga vida però quan es faci malbé, és 100% reciclable, i només cal posar-la al contenidor groc.

Les bosses han estat produïdes a Europa, i el fabricant dóna un 10% del seu benefici a Rezero, Fundació Catalana per a la Prevenció de Residus i el Consum Responsable.

El dia abans de l’inici de la campanya va tenir lloc en un establiment del municipi la presentació de la campanya, que ha estat coordinada conjuntament entre l’Associació de Comerciants de Celrà i l’Ajuntament de Celrà, i finançada pel mateix Ajuntament i la Generalitat de Catalunya.

La campanya també inclou un concurs de fotografia amb un premi d’un val de 100 € per gastar als establiments de l’Associació de Comerciants de Celrà. Totes les persones que hi vulguin participar hauran de penjar, entre el 20 de desembre i el 15 de gener, a Facebook, Twitter o Instagram, una foto utilitzant la bossa regalada acompanyada del hashtag #ACelràHoFemBé.

Podeu consultar les bases del concurs a sota del vídeo.

 

Concurs de fotografia a Instagram

Tema: A CELRÀ HO FEM BÉ!

Bases del concurs

L’Àrea de Medi Ambient i l’Associació de Comerciants de Celrà convoca el concurs fotogràfic A Celrà ho fem bé! per donar a conèixer la campanya de bosses per comprar a granel que es repartiran en els comerços associats durant la campanya de Nadal.

1. OBJECTIU

El concurs fotogràfic #ACelràHoFemBé consisteix en publicar fotografies utilitzant la bossa de compra a granel.

2. TERMINI

El concurs s’inicia el dia 20 de desembre de 2019 a les 00 hores i finalitza el dia 15 de gener a les 24 hores. No s’admetran fotografies publicades més enllà d’aquesta data.

3. FORMA DE PARTICIPACIÓ

Per participar en el concurs s’haurà de tenir un compte a Instagram, Facebook i/o Twitter amb un perfil públic i respectar les condicions legals d’aquestes xarxes:

Els participants hauran de:

Realitzar fotografies.

Etiquetar la fotografia amb el hashtag #ACelràHoFemBé.

No hi ha límit en el nombre de fotografies per participant.

L’Ajuntament de Celrà i l’Associació de Comerciants de Celrà es reserven el dret de fer difusió i de publicar les fotografies presentades al concurs, a les seves pàgines d’internet i a les xarxes socials.

4. CARACTERÍSTIQUES DE LES FOTOGRAFIES

Els participants, pel fet de participar, declaren sota la seva responsabilitat que les imatges no tenen cap contingut ni material obscè, violent, ofensiu, incendiari o difamatori; també que han obtingut les autoritzacions de les persones i entitats que hi puguin aparèixer, d’acord amb la normativa vigent.

L’organització es reserva el dret de rebutjar fotografies i missatges que incompleixin les característiques anteriors, que malmetin la imatge del municipi; així com les que siguin discriminatòries per raó de naixement, raça, sexe, religió, opinió o qualsevol altra condició o circumstància personal.

5. PREMIS

El premi serà un val de 100 € per comprar als establiments de l’Associació de Comerciants de Celrà.

6. CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

Pot participar en el concurs qualsevol persona física sense cap límit d’edat. En el cas de menors de 18 anys, el fet de participar en el concurs implica que tenen el consentiment dels seus pares o tutors per fer-ho.

Els participants assumeixen la responsabilitat envers les entitats organitzadores, del contingut de la fotografia presentada i en seran responsables davant de tercers.

L’enviament d’una imatge al concurs no pot infringir els drets de reproducció ni cap altre dret de tercers.

La participació en el concurs suposa l’acceptació íntegra de totes les bases.

7. SELECCIÓ D’IMATGES GUANYADORES

El jurat es reunirà per escollir les 3 imatges finalistes, inclosa la fotografia guanyadora.

El jurat estarà format per:

2 representants de l’Associació de Comerciants de Celrà

2 representants de l’Ajuntament de Celrà

8. COMUNICACIÓ ALS GUANYADORS

Les fotografies finalistes i la fotografia guanyadora es donaran a conèixer a les xarxes socials de l’Ajuntament de Celrà i l’Associació de Comerciants de Celrà.

9. PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els participants cedeixen expressament a l’Ajuntament de Celrà i l’Associació de Comerciants de Celrà, amb caràcter d’exclusiva i sense limitació temporal, els drets d’explotació de la propietat intel·lectual de les fotografies que s’hagin presentat al concurs, de conformitat amb la llei de propietat intel·lectual vigent, així com els drets de propietat industrial que es puguin derivar d’aquesta explotació amb finalitats promocionals, comercials i/o publicitàries.

Aquests drets inclouen, en particular, el dret de reproducció total o parcial, permanent o provisional, per qualsevol mitjà i en qualsevol forma; el dret de distribució; el dret de transformació, inclosa l’adaptació o qualsevol altra modificació, i el dret de comunicació pública en tota mena de formats i suports presents i futurs, tant gràfics com audiovisuals i multimèdia, pel mitjà i el canal que es considerin més convenients, incloses les plataformes en línia, webs corporatius i entorns 2.0.