celrà.cat » General » Presentació dels quatre projectes de cooperació internacional que ha subvencionat l’Ajuntament el 2019

Presentació dels quatre projectes de cooperació internacional que ha subvencionat l’Ajuntament el 2019

Cartell de l'acte de presentació dels projectes de cooperació que tindrà lloc el dia 18 a l'Ateneu.Us convidem a conèixer els projectes de cooperació internacional que ha subvencionat l’Àrea de Compromís Nacional i Internacional de l’Ajuntament de Celrà aquest 2019, en l’acte que tindrà lloc aquest dimecres dia 18, a les 6 de la tarda, a la sala polivalent del Teatre L’Ateneu. Les quatre entitats que faran la presentació dels projectes que han desenvolupat són:

  • ACAPS: L’Associació Catalana Amics del Poble Sahrauí de Girona porta a terme una important tasca social liderant la defensa dels drets humans individuals i col·lectius del poble sahrauí.
  • GERD: Entitat de Sarrià de Ter que treballa per la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat d’un municipi de Guatemala.
  • SODEPAU: Entitat de Barcelona que desenvolupa tasques de defensa dels drets humans al Magrib i al Màixriq, treballant especialment amb familiars de persones desaparegudes.
  • MUNDUKO LAGUNAK: Associació celranenca que desenvolupa projectes sanitaris des d’una visió educativa i social.