celrà.cat » General » El ple de desembre aprova el pressupost de l’Ajuntament per al 2020

El ple de desembre aprova el pressupost de l’Ajuntament per al 2020

El darrer ple ordinari de 2019 de l’Ajuntament de Celrà, celebrat el dimarts 10 de desembre, va aprovar el pressupost de la Corporació per al 2020, amb els vots favorables de tots els grups, excepte el PSC, que es va abstenir. La suma de totes les aplicacions pressupostàries puja 6.117.050 €.

L’equip de govern ha expressat que el pressupost per a l’any 2020 dóna resposta a moltes necessitats del municipi. Entre les inversions previstes, destaca el carril bici Celrà-Girona, sorgit dels pressupostos participatius d’anys anteriors, que ara, un cop elaborat el projecte executiu i havent aconseguit un 75% de finançament extern del projecte, es podrà fer realitat. També gràcies a les subvencions Feder, entre 2020 i 2021 es podrà dur a terme la rehabilitació d’una gran part de la Torre Desvern per convertir-la en el Centre d’Interpretació de les Gavarres. L’Ajuntament qualifica d’importantíssims aquests dos projectes, que contribuiran al desenvolupament econòmic del territori.

També cal destacar la continuïtat en les inversions per millorar l’envolupant tèrmica de l’Escola L’Aulet i la primera fase de millora de les piscines municipals amb la construcció de lavabos, un vestidor familiar per a tots els públics i un porxo per a la zona del bar. Les previsions inclouen també la substitució de la gespa artificial del camp de futbol municipal, que ja ha finalitzat la seva vida útil, amb un cost de 235.000 euros, i les inversions de millora d’equipaments com el Moll de l’Estació, que també va sortir als pressupostos participatius 2018.