» » El lema “Viu el Nadal a Celrà” aplega totes les activitats que s’organitzen aquestes festes

El lema “Viu el Nadal a Celrà” aplega totes les activitats que s’organitzen aquestes festes

Tema General | 0

Sota el lema “Viu el Nadal a Celrà”, l’Ajuntament ha aplegat en una publicació el munt d’activitats que es porten a terme al poble al llarg del mes de desembre i fins al dia de Reis, tant si són organitzades directament per les àrees del Consistori com si són iniciativa de les entitats. Des de la tradicional quina fins a la cavalcada de Reis, passant per tota mena d’activitats musicals, esportives o d’oci, aquesta agenda d’activitats nadalenques s’ha fet en un format manejable perquè tota la població la tingui a mà, i també la podeu consultar a les imatges que podeu veure a continuació.

Us animem a utilitzar l'etiqueta #ViuElNadalACelrà si publiqueu fotos de les activitats a les xarxes socials, de manera que es faci més visible la vostra participació en aquestes festes.