celrà.cat » General » El Pla per al foment de l’economia social i solidària al Ter-Gavarres s’obre a esmenes de la ciutadania

El Pla per al foment de l’economia social i solidària al Ter-Gavarres s’obre a esmenes de la ciutadania

Els dies 7 i 10 d’octubre es va presentar a Celrà i a Cervià de Ter l’esborrany del Pla d’actuació per al foment de l’economia social i solidària al Ter-Gavarres. Durant les presentacions es va acordar amb les persones assistents que el document estaria penjat i a disposició de la ciutadania perquè qui ho desitgi hi pugui aportar esmenes i així enriquir-ne el contingut.

Us enllacem el document per tal que, si ho desitgeu, ens pugueu fer arribar les vostres esmenes. Ens podeu fer el retorn a l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament (promoeco@celra.cat) o bé a l’Engranatge Cooperatiu, entitat que ha liderat la diagnosi les taules de treball des del mes de maig d’enguany (lengranatge@gmail.com). Si creieu que hi ha algun element que s’ha de tenir més en compte sobre la realitat del Ter-Gavarres, no deixeu d’apuntar-lo.

Podeu descarregar aquí l’esborrany del pla en PDF.

Data límit per aportar esmenes: 21 d’octubre de 2019.

Aquesta acció està emmarcada en la redacció del Pla d’Actuació per a l’impuls de l’Economia Social i Solidària al Ter-Gavarres, subvencionat per la Diputació de Girona en el marc de les subvencions per elaborar plans d’actuació i documents de planificació sectorial de promoció i desenvolupament econòmic local.