celrà.cat » General » La UE reconeix un projecte de l’Institut de Celrà dins el programa Erasmus+

La UE reconeix un projecte de l’Institut de Celrà dins el programa Erasmus+

L’Institut de Celrà ha estat reconegut per la Unió Europea a través del programa Erasmus+. Durant el curs 2019 al 2021 l’Institut serà coordinador d’un programa innovador que pretén potenciar i estendre el servei comunitari i el voluntariat amb el títol “Evaluating School Social Engagement”.

El projecte, coordinat per les professores Mireia Guillaumes i Elisabeth Casacuberta, va ser reconegut durant el mes de juliol passat amb molt bona puntuació i estarà subvencionat.

Es tracta d’un programa de centre que englobarà diferents actuacions amb alumnes i entitats, així com mobilitats, amb la participació d’un institut belga i un d’italià.

L’objectiu final és crear les bases per consolidar el servei comunitari als instituts de secundària, tenint com a referència les universitats americanes i del nord d’Europa i seguint la línia del Departament d’Educació, que aposta per consolidar el servei comunitari als centres escolars.

Tot just iniciat, el projecte ha tingut molt bona acollida i suport entre personal docent i alumnes; així com entitats socials locals, l’Ajuntament de Celrà i el Departament d’Educació que participaran directament en el programa de tasques i activitats.

Per saber més sobre el programa Erasmus+: https://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/about_es