» » Nova trobada per conèixer l’Economia Social i Solidària

Nova trobada per conèixer l’Economia Social i Solidària

Tema General | 0

T’interessa l’Economia Social i Solidària? En formes part? T’agradaria saber-ne més? Creus que és viable o factible implementar-la al nostre territori? Vine a la trobada del dilluns 29 de juliol i podrem parlar-ne amb diferents professionals del sector.

L’Economia Social i Solidària és una altra manera de fer economia i la formen diverses iniciatives de producció, comercialització, consum i finançament que funcionen dia a dia sota lògiques democràtiques, equitatives, solidàries i respectuoses amb les persones, el medi ambient i els territoris

Aquesta acció està emmarcada en la redacció del Pla d’Actuació per a l’impuls de l’Economia Social i Solidària al Ter-Gavarres, subvencionat per la Diputació de Girona.