» » El 4t festival Tastets de Celrà ha estat un èxit en la seva nova ubicació

El 4t festival Tastets de Celrà ha estat un èxit en la seva nova ubicació

Tema General | 0

Durant els dies 19, 20 i 21 de juliol s’ha celebrat la 4a edició del Festival Tastets de Celrà, que aquest any ha estrenat ubicació al nou Parc Cors-Guinard. La nova situació, una zona verda municipal oberta com a espai familiar i de lleure, ha fet incrementar l’assistència de públic en aquesta quarta edició, ja que s’han comptabilitzat més de 6.000 persones que han degustat els diferents productes oferts pels comerços i establiments de restauració de Celrà.

L’oferta gastronòmica va anar acompanyada d’actuacions musicals i espectacles familiars gratuïts, en sessions de tarda i nit. L’Ajuntament i l’Associació de Comerciants de Celrà, organitzadors del festival, han valorat molt positivament tant l’edició d’aquest any com la seva nova ubicació.