» » Realització d’assaigs al ferm dels carrers Nòria, Ter i Llevant

Realització d’assaigs al ferm dels carrers Nòria, Ter i Llevant

Tema General | 0

El dia 25 de juny de 2019, a partir de les 23.00h, el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya realitzarà uns assaigs al ferm dels carrers Nòria, Ter i Llevant del Polígon Industrial de Celrà.

 

S’ha de redactar el projecte de Rehabilitació del ferm i ordenació d’accessos al vial perimetral de Celrà, per tal que es pugui rehabilitar el ferm dels carrers Nòria, Ter i Llevant del polígon industrial de Celrà, a fi de què aquestes vies puguin absorbir parcialment el trànsit de la Carretera Palamós (C-66).

 

Per a poder disposar d’aquest projecte cal realitzar uns assaigs al ferm d’aquests carrers per a determinar la solució més adequada de rehabilitació del ferm, és per això que es realitaran aquests assaigs, que consisteixen en l’auscultació de deflexions i d’extracció de testimonis als vials esmentats, i s’han de realizar en horari nocturn per la climatologia d’aquesta època. Tot i que en aquest horari la circulació de vehicles és molt baixa, els treballs se senyalitzaran adequadament als vehicles que passin en aquestes hores per la zona.

 

Demanem disculpin les molèsties que aquests treballs puntuals puguin ocasionar als veïns de la zona.