» » Jazz a la fresca amb ‘Get The Groove’

Jazz a la fresca amb ‘Get The Groove’

Tema General | 0

El proper diumenge 30 de juny, a les 12 h a la Pl. Església de Celrà, tindrà lloc un nou concert de Jazz en el marc del ‘Estiu & Jazz‘.

Comptarem amb l’actuació del grup ‘Get The Groove‘.

Francesc Ubanell a la guitarra, Alex Carbonell a l’orgue, Hammond i Rafel Rostey a la bateria ens presenten el seu últim treball a través de la seva particular visió de temes de Ray Charles, Bee Gees, Police i altres clàssics dels 70’s i 80’s.

El nom del grup és una declaració d’intensions, Per valorar la fluidesa rítmica d’una interpretació els músics utilitzen sovint el concepte ‘caminar’. El terme ‘groove’ fa referència al mateix, a l’impuls que ens fa ballar. Implica la comunicació íntima amb un mateix, amb la resta de músics i amb el públic. És un estat mental col·lectiu, una il·lusió de domesticació del temps, un parèntesi d’eternitat…

Get The Groove ens conviden a participar en aquesta mena de cerimònia rítmica, de comunió tribal en la qual els músics oficien com a xamans des de les cavernes de la vella Girona.

Hi haurà servei de bar.