» » Inscripcions a l’Escola d’Art de Celrà

Inscripcions a l’Escola d’Art de Celrà

Tema General | 0

Obrim el període d’inscripcions per al curs 2019-2020 a l’oferta de l’Escola d’Art de Celrà.

  • Del 3 al 16 de juny de 2019: alumnes inscrits al curs 2018-2019
  • Del 17 al 23 de juny de 2019: nous alumnes
  • Del 2 al 22 de setembre: places disponibles

Presencialment a l’Àrea de Cultura o a l’Ajuntament de Celrà.

Telemàticament a traves de la web escoladart.celra.cat

L’Escola Municipal d’Art de Celrà està coordinada per l’Àrea de Cultura i programa diverses activitats culturals, amb l’objectiu d’oferir un espai d’aprenentatge en l’àmbit de les arts plàstiques i visuals i la cultura en general.

Les activitats s’imparteixen a l’aula d’art ubicada al primer pis del Centre Cultural La Fàbrica, on hi ha instal·lacions i material necessari per dur-hi a terme les diferents disciplines que s’imparteixen. En el cas de restauració de mobles s’utilitza els baixos del local municipal del C/Sant Fèlix.

A partir de l’ensenyament de la tècnica utilitzada en els diferents processos creatius, es pretén que l’alumne adquireixi els coneixements bàsics i un cop adquirits, pugui ampliar-los depenent la implicació i l’interès de cada alumne.

Es pretén ensenyar la part més tècnica de cada activitat, però també deixar que l’alumne experimenti i segueixi el seu propi procés creatiu, acompanyant-lo i guiant-lo.

Consulta l’oferta de cursos a la web

Per més informació: Àrea de Cultura / 972493026 / cultura@celra.cat