» » Pla d’Actuació pel Foment de l‘Economia Social i Solidària al territori Ter-Gavarres

Pla d’Actuació pel Foment de l‘Economia Social i Solidària al territori Ter-Gavarres

Tema General | 0

L’Ajuntament de Celrà lidera la redacció del Pla d’Actuació pel Foment de l‘Economia Social i Solidària al territori Ter-Gavarres. Aquest encàrrec es produeix gràcies a la subvenció per a l’elaboració de documents de Planificació Sectorial i Plans d’Actuació de la Diputació de Girona.

Què farem?

Una trobada d’agents econòmics del territori Ter-Gavarres en forma de taula de treball-procés participat on s’escoltin les veus dels i les protagonistes del teixit econòmic del territori. S’identificaran els èxits, reptes i experiències dels agents econòmics implicats per tal d’elaborar un Pla coherent amb les necessitats del territori.

Vine!

Tot i ser conscients de les atapeïdes agendes, ens agradaria convidar-vos i comptar amb la vostra expertesa en la reunió que farem el 30 de maig al Centre de Promoció Econòmica de Celrà (C/ Bòbiles 9) de 18 h a 20 h.

Si ens pots confirmar la teva assistència a ntorra@celra.cat o 972492567 t’ho agraïrem.