» » La cooperativa SOM MOBILITAT es presenta a Celrà

La cooperativa SOM MOBILITAT es presenta a Celrà

Tema General | 0

Puja la teva empresa a la mobilitat sostenible amb Som Mobilitat

Presentació a Celrà de la cooperativa SOM MOBILITAT. Puja la teva empresa a la mobilitat més sostenible i estalviaràs diners. Vine el proper dilluns 29 d’abril a les 16.30 al Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Celrà, carrer de les bòbiles 9.

Què És SOM MOBILITAT?

Fem possible una mobilitat +sostenible

Som cooperativa de consum sense ànim de lucre que treballem per una mobilitat +sostenible.

Oferim serveis per compartir vehicles elèctrics entre veïnes, entitats, empreses i administracions a tot Catalunya.

 

Presentació de Som Mobilitat, impuls a la creació del grup local

Bones notícies! El proper dilluns 29 d’abril, a les 18 h, la cooperativa SOM MOBILITAT ens explicarà com estalviar i cuidar el medi ambient amb la fórmula del car-sharing. Voleu saber com? quan? on? doncs veniu al Centre de Promoció Econòmica de Celrà el dilluns 29 d’abril a les 18 h i us en podreu assabentar de primera mà. I si no podeu esperar, teniu més info a sommobilitat.coop. I podeu fer-vos socis aquí.