» » L’Ajuntament distribueix adhesius de “Publicitat no, gràcies” per a les bústies

L’Ajuntament distribueix adhesius de “Publicitat no, gràcies” per a les bústies

Tema General | 0

Adhesiu: Publicitat no, gràciesL’Ajuntament de Celrà ha començat a proporcionar a les persones que ho sol·licitin un distintiu adhesiu amb el lema “Publicitat no, gràcies”, perque es pugui fer visible la voluntat de no rebre publicitat directa a les bústies. Els adhesius estan disponibles en dues mides, perquè es puguin adaptar tant a les bústies de comunitats de veïns com a les dels habitatges unifamiliars. Podeu recollir els adhesius a l’ajuntament, en horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres de 8 a 14.30 h i de dimarts a dijous de 16.30 a 19 h.

Es considera publicitat directa la distribució de qualsevol tipus de fulls, tríptics, targetes, catàlegs, cartes o publicacions en què no consti ni el nom ni l’adreça de la persona destinatària.