» » La majoria de respostes sobre el mercat troben correctes la ubicació i l’horari

La majoria de respostes sobre el mercat troben correctes la ubicació i l’horari

Tema General | 0

Les persones usuàries del mercat municipal consideren, en la seva majoria, que la seva ubicació, l’horari i l’accessibilitat són correctes. La majoria de persones que no utilitzen el mercat han indicat que l’horari actual es insuficient i proposen allargar-lo unes hores a la tarda.

Durant el procés participatiu sobre la ubicació del mercat municipal de Celrà, portat a terme la setmana de l’11 al 17 de març, han emès el seu vot 267 persones. D’aquest total, 16 ho han fet telemàticament, 28 han votat al punt fix situat a l’ajuntament i la resta (223) han emès el seu vot a la parada mòbil.

Podeu veure un resum de les respostes rebudes en aquest document PDF: