» » Entra en funcionament el vial que uneix el c/ Germans Sàbat amb la ctra. de Palamós

Entra en funcionament el vial que uneix el c/ Germans Sàbat amb la ctra. de Palamós

Tema General | 0

S’ha obert a la circulació el nou vial que uneix el carrer Germans Sàbat amb la carretera de Palamós, a l’alçada de l’escola L’Aulet. L’Ajuntament ha demanat autorització a la Generalitat per instal·lar un semàfor en la cruïlla entre el nou vial i la carretera de Palamós. Mentre no s’instal·li aquest semàfor, els vehicles que entren a la carretera de Palamós des de Germans Sàbat es trobaran que és obligatori el gir a la dreta, en direcció a Bordils. Aquesta mesura s’implanta provisionalment per motius de seguretat, de manera que els conductors que vulguin anar en direcció a Girona hauran de fer la volta a la rotonda a prop del supermercat Dia.

L’Ajuntament demana a les persones usuàries dels vehicles que condueixin amb prudència, respectant els senyals i el límit de velocitat, que en aquesta zona és de 30 km/h.

Igualment, els vianants hauran de tenir en compte que amb la posada en marxa del nou vial, el pas a peu s’haurà de fer forçosament per la passera de fusta habilitada amb aquest objectiu.